← Tillbaka till Våra Utbildningar

Intensivkurs

Vår intensivutbildning är framförallt till för dig som vill skynda på ditt körkort och som redan har en del körvana. För dig som ej har möjlighet till att köra privat kan detta också vara ett alternativ. En intensivkurs innebär att du lär dig mycket under en kortare tid för att skynda på ditt körkort än i normal studietakt.

Hos oss på Carlstens Trafikskola erbjuder vi intensivkurser för B-Körkort för dig som är intresserad av att påskynda ditt körkort. Rekommendationerna är att du har körvana sedan tidigare, men för personer som inte har möjlighet att köra privat men som ändå vill påskynda sitt körkort är detta ett bra alternativ. Utifrån dina förkunskaper lägger vi upp en individuell utbildningsplan där du då väljer något av våra körpaket, 10, 20 eller 30 körlektioner.

 

Intensivutbildningen innehåller:

— Teoripaketet (Digital samt Inbunden kurslitteratur)

— Valt antal körlektioner

— Risk 1

— Risk 2

— Lån av bil vid uppkörning, inkl. 30 minuter körlektion före förarprov.

 

Kunskaps- och Förarprov

Vi försöker att få in ditt kunskaps- och förarprov i slutet av din utbildningsperiod i mån av tider. Dock finns det inga garantier för kunskap- samt förarprov inom din kursperiod då det är Trafikverket som styr dessa. Ser vi att du inte är redo för att avlägga prov förbehåller vi oss rätten att neka dig rätten till prov då vi ej tillåter att du genomför din uppkörning om dina kunskaper inte är goda nog. Du kan då antingen stanna kvar några dagar extra eller komma tillbaka någon vecka senare för att slutföra din utbildning.

 

Möjlighet till övernattning

För dig som bor i övriga delar av Sverige och som är intresserad av vår intensivutbildning, erbjuder vi möjlighet till övernattning på närliggande vandrarhem. I direkt anslutning till skolan finns även anslutning av kollektivtrafik för att snabbt ta sig in till och från centrala Falun.