Vi utbildar morgondagens förare.

Våra Utbildningar

ct-1.JPG

A-körkort

A-körkort är benämningen för motorcykelkörkort. En nyhet är att vi nu erbjuder lån av MC till uppkörning för A-körkort – Tung motorcykel.

Läs mer →

 

AM-körkort

AM-körkort är benämningen för Moped klass I (EU-moped). Behörighet AM ger även rätt att köra Moped klass II, Traktor A, Motorredskap klass II. För att få AM-körkort ställs det vissa krav.

Läs mer →

 

B-körkort

B-körkort är benämningen för personbil eller lätt lastbil med en totalvikt av högst 3,5 ton. Behörighet B ger även rätt att köra Terrängvagn, Motorredskap klass I, Trehjulig motorcykel, Fyrhjulig motorcykel mm.

Läs mer →

 

Intensivkurs

Intensivutbildningen är framför allt till för dig som vill skynda på ditt körkort och som redan har en hel del körvana. För dig som ej har möjlighet till att köra privat kan detta vara ett alternativ med.

Läs mer →

 

Introduktionsutbildning

Från och med 1 januari 2006 är det obligatoriskt med en särskild utbildning för dig som vill övningsköra privat. Utbildningen gäller både elev och handledare.

Läs mer →

 

Riskutbildning

Även kallad Risk 1 och Risk 2. Under dessa obligatoriska utbildningar kommer du att delta i diskussioner, reflektioner kring olika riskbeteenden i trafiken samt få köra på halkbana.

Läs mer →

 

YKB-utbildning

Benämningen för Yrkeskompetensens Bevis (YKB) är till för dig som utför tunga godstransporter och som enligt lag ska kunna uppvisa detta. Vi utbildar såväl nya som erfarna förare. 

Läs mer →

ct-2.JPG